Clubul Sportiv „Ronin-do” Oradea şi-a început activitatea în anul 2005 cu un grup mic de persoane sub conducerea lui Dan-Marius Sabău. Acesta a început să practice kendo în Timişoara, la Clubul Sportiv "Sam-Sho” la finalul anului 2001, iar după ce s-a mutat înapoi în Oradea a continuat această practică împreună cu cîţiva tineri dornici să cunoască mai multe despre civilizaţia japoneză.

2% este procentul maxim pe care o persoană plătitoare de impozit în România poate redirecţiona din impozitul anual spre sponsorizarea unei organizaţii non-profit, potrivit dispoziţiilor articolului 57 aliniatul 4 din legea numărul 571/2003. Cluburile sportive se incadrează în acea categorie (sînt doar o formă de asociaţii non-profit). Cererea se poate depune pentru o singură entitate nonprofit.

Am adăugat articolele cu fişierele pdf deja completate cu datele clublui pentru fiecar an în parte, chiar şi cele mai vechi (şi inutile - acum că am refăcut imaginea acestei pagini de internet ele sînt demult expirate), le puteţi descărca, completa cu datele dumneavoastră şi înregistra la finanţe.

User Rating: / 1
PoorBest  
Despre club - Clubul Sportiv Ronin-Do Oradea, kendo România: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.

Contact & antrenamente

Numărul de telefon de contact este 0743-539203, va răspunde Dan-Marius Sabău cu informații suplimentare.

Antrenamente de kendo se țin la școala Lorantffy Zsuzsanna, strada Andrei Șaguna numărul 1, Oradea, în fiecare marți și joi între orele 19 - 21.